lizard-eye-one-click

 

Якщо ви хотіли б відвідати такий захід, як міжнародна виставка екзотичних тварин, пропонуємо вашій увазі підбірку найбільш популярних серед них. Ми також готові допомогти вам з доставкою ваших тварин на будь-яку з цих виставок.

Міжнародні виставки в США

North Carolina Reptile & Exotic Show

Подія заснована 16 років тому і відбувається в місті Ролі (США) два рази на рік. На виставці можна побачити широке розмаїття рептилій і екзотичних тварин. На цьому заході можна дізнатися більше про земноводних і придбати екзотичні тварини безпосередньо у експертів.


Exotic Bird Mart and Expo

Виставка проходить щорічно в містах Лівермол, Монтерей та Фримонт в США. Тут можна знайти широкий асортимент екзотичних птахів, а також іграшок, продуктів харчування, кліток та їжі для птахів. На даній виставці ви зможете купити, прорекламувати і продати, створюючи і зміцнюючи свій бізнес.


Wings Tails and Scales Exotic Pet Fairs

Ця виставка екзотичних тварин проходить двічі на рік в місті Гестінгс в США. На виставці численно представлені для продажу найрізноманітніші представники тваринного світу, дозволені законодавством для домашнього утримання. Тут можна знайти різних папуг, дрібних співочих птахів, королівських (кульових) пітонів, черепах, геконів, саламандр, жаб, різних гризунів, павуків і т. д.


Pacific Northwest Reptile and Exotic Animal Show

Це одна з найбільших виставок рептилій і екзотичних тварин в США. Організовується чотири рази на рік у Вашингтоні. Тисячі рептилій і екзотичних тварин з різних куточків світу виставляються і продаються разом з експертними радами по їх догляду в провідних світових виробників. Тут доступні також усі товари, необхідні для догляду за екзотичними тваринами і рептиліями.


Exotic Pet Fairs

Це ціла група виставок різних екзотичних тварин у містах США: Гастінгс, О-Клер, Блумінгтон. Вони можуть бути вузькотематичні (експонуються суто екзотичні птахи або рептилії) або з представленням різних екзотичних тварин одночасно.

 

Міжнародні виставки в Європі

ZooExpo

Це велика міжнародна виставка, яка проходить щорічно в Ризі (Латвія). Вас чекає велика експозиція найрізноманітніших домашніх і екзотичних тварин, захоплююча програма розважальних заходів, а також велика експозиція товарів і послуг. Подія вважається однією з найбільших в зооіндустрії Балтики.

 

animals_days

 

Warsaw Animals Days

Виставка проходить щорічно в місті Варшава, в Польщі. Домашні тварини, корм, засоби гігієни та аксесуари для них, а також серія освітніх зустрічей про те, як доглядати за своїм вихованцем – одним словом, все для тварин і про тварин в одному місці. Програма, крім виставкових стендів, також включає презентації різних тварин, серед яких представлено багато екзотичних.


Animal Fest

Дводенна виставка, яка проходить в місті Познань (Польща) раз в п’ять років. Це грандіозна подія для любителів собак, кішок, акваріумів та тераріумів, самих екзотичних птахів і різних тварин.


 

Для того, щоб доставити екзотичних тварин на виставку в будь-яку країну світу, найкраще вибрати вантажні авіаперевезення.

Міжнародні вантажні авіаперевезення мають ряд переваг, серед яких, в першу чергу, слід відзначити швидкість доставки, безпеку і збереження товару, а також можливість доставити вантаж практичну в будь-яку точку світу.

Якщо ви хочете відправити цінний вантаж, яким в тому числі є екзотичні тварини, найкраще скористатися повітряним транспортом.

Компанія «Д.С.Л.» (ДСЛ) займається організацією міжнародної авіадоставки вантажів уже понад 10 років. Наші співробітники допоможуть вибрати оптимальний варіант доставки, підготують всі необхідні документи, допоможуть зі страховкою вантажу, простежать за всім маршрутом доставки вантажу.

Залиште заявку, замовте зворотний дзвінок або зателефонуйте нам за номером +38 044 360 44 15 / +38 098 150 08 60 – і ми розповімо Вам більше про послугу перевезення цінних вантажів, яку надає наша компанія.

Cargo / Solution

Air transport in the global supply chain

How will the easing of US travel restrictions impact air cargo?

Air cargo transportation: modern realities and challenges during a pandemic

News region

1068
16. 022022

Seaports of Ukraine increased the number of processed vessels in January 2022

Hyundai Heavy Industries
12. 022022

Maersk adds 12 methanol-powered container ships to its fleet by 2025

10
09. 022022

Eurocontrol: Europe’s largest airports by number of flights

Callback